Thursday, December 2, 2010

nak nak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bismillah

Nak taip entry laju-laju aje hari ni.Hurmmm..ok hari ni konvo adek i dekat Uitm Dungun nun.Konvo untuk Diploma in account. Tapi i tak ikut arr sebab kena bangun awal..eheheh..bayangkan lah, pukul 7 am dah nak ada kat sana. Dah la hotel motel kat sana semua dah full. Ceh baru berangan nak ikut jugak, tidur sana terus senang tak payah nak bangun awal2 kan. Lagi pun dari rumah i ke Uitm tu makan masa dalam sejam setengah lah jugak..fuh....Last2 adek i yang bongsu ngan yang yg ke 55 ikut.Eh silap yang ke 5 lah xD. Tak pe la lagi pun i nak kena kerja.Kang bebel lagi bos i -_____-.

Actually macam-macam program dalam kepala hotak i ni.Tapi tak tahu lah bila nak menjadi -_-. Cadang nak ke KL rumah my kak ngah pun, masih dalam keadaan blurr.. @_@.kalau dah blurr2 macam ni, i malas la nak berangan banyak.Juz buat tak tahu lagi bagus.Duit da berkepak2 ni nak bershoppingshakan HAHAHA.

Sekarang ni, i nak sangat beli cardigan polka dot yang betul-betul muat untuk badan i yang kecik cinonet ni.Susah kot nak cari, kat sini jangan diharaplah ok.Dalam blogshop plak...semua da habis.huhuhu keciwalahdaku.Sapa tau mana nak carik yang saiz xs, harga sederhana (kurang dari RM50) huhuhu...polkadot ok..




yang macam ni heeee

pic ni i colok dekat sini hee

ha....cantek kan kan kan.heeeee -_________-.

Lepastu i nak beli benda alah ni ha...ni..ni hahaha..

pic ni i gugel jek

sepit / kelip riben untuk tudung/selendang.heeeeeeeeeeeeee comey kan kan..kat sini ada jek, tapi harga agak mahal dan design tak berapa nak cantek sangat arr...harga selendang pun sikit punya mahal..huhuhuhu -________-.kiciwalagilahaku.

Hope sebelum habis bulan ni atau lebih tepat lagi tahun ni...nak dapatkan jugak 2 benda ni.Ceh3..poyo lah kan..macam lah impoten sangat..hakanskepinglondoninyah..hahahha.

Ok babai...



10 comments:

  1. mmg cantik baju tuh...
    usha la kt uptown ker...hehe

    100plus3

    100plus2

    100plus1

    Peminat Nescafe

    ReplyDelete
  2. tahniah bt adik die tu..hehe
    shopping aje die ni..haha

    ReplyDelete
  3. ko wat sdri je.jgn kate polka dot, dot com pun ko leh design

    ReplyDelete
  4. @eT
    tua rr kn kn..uptpwn??huhu jauh maaa >.<

    ReplyDelete
  5. @azizan4444
    maceh dr adek saye heeee..haah beselah shopping ni hobi ekeke

    ReplyDelete
  6. @Fatehah A.
    erk..hahaha ko nikn...ko lah buat kn neh? haha

    ReplyDelete
  7. @Darkbatman
    hahha bkn comel gak tau..memang comel pon hee..ceria ke? hurmm..boleh la heee

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang