Thursday, December 9, 2010

meet up di klcc

Bismillah...

olaa semua...uols ridu i tak? heee...dah 4 hari tak keje dan tak beronline..hurm rindu lah jugak dekat my belog cikai ni.

Hurm..nak tau mane i pegi 4 hari lepas? i g bercuti lah. Heee i pergi rumah my kak ngah dekat puchong perdana.Malam ahad dalam jam 9.30 malam kitorang bertolak, sampai dalam jam 1.00 pagi kot.

Hari isnin pegi shopping erea2 puchong jek, dah shopping2 shakan kat ioi mall..tapau food pastu balik umah.Ade yang makan Subway, ade yg makan Wendy's, ade Mcd, ade Dominos peh banyak giler makanan ikut selera dan duit masing2 hahahah.



Malam tu, plan2 ngan yash nak jumpe die. First2 tu macam xmo jumpe jek sebab sebab i segan -_____- tapi bila dah adik i cakap pergi jek la..bila lagi nak jumpe.Pe nak malu..nak segan..pergi jek..aku teman...(padahal die nk g deting ngan bopren) ceh3..alasan yang sangat baikkkkkkkkk ok.lepas dah dipikir2 ok lah,i sms yash n dengan girangnyer dan gembira tak hengat yash cakap CUN! hahahha...

Selasa tu Maal Hijrah kan..so cuti lah...lam kol 10.30 kot cam tu k.ngah hantar kitorang (i ngan Adek) ke stesen LRT Kelana Jaya.Ok..ni first time tau i ngan adek naik lrt..kira macam tawakkal lah kan.Dari malam k.ngah dok ajar cam ner caranya nk naik tren ni..HAHAHHA...beli tiket terus ke Klcc...masuk tren lom ade orang pon.terus dapat tempat duduk...dalam 30 minit sampailah di klcc...tunggu yash ngan afnie dalam 15 minit jugak kot...i tunggu dorang depan pintu masuk klcc tu.Bila da jumpe, kenalkan diri...(terasa kecik giler aku).lepas tu pergi minum-minum jap sementara tunggu pakeri datang. Pakeri datang dari Seremban... jauh jugak tu kan...huuuu terharu.

Lepas tu tak tau nak wat pe..kt Klcc cam ramai gilak orang, last2..tengok wayang..layan movie Aku Tak Bodoh..ok..i leh bg 3/5 bintang lah kot citer tu...kelakar yash gelak xhengat..heeee tp last2 cam sedih skit huuu yang penting dorang banje i ngan adek tengok wayang...maceh lah weh...susah2 jek...-_____-.

Lepas tu i ikut akak i balik sebb nk ke Morib plak..n than dorang plak nak lepak2 dulu b4 balik..huhuhu...pe2 pon happylah dapat jumpe dorang.. finally dapat gak jumpa ngan yash tu ha...heee....da banyak kali kot skip.(walopon kita saling malu-malu..ceh3 hahah)

yash,afnie,pakeri & me

Ni jek pic yang di snap..huhu gara2 i lah yang blur2...semua ape2 ajek.hahha.Thanks lah pada yash, afnie n pakeri susah2 jek kan...heee..walopon malu2 tp best..happy...heee...tahun depan jumpe lg yer..heee...

Afnie & yash

Ni pic masa mula-mula i sampai...dorang nampak my Satio terus ambik pastu snap pic sendri.haaaa

Sepanjang hari tu..i asek makan jek..sampai2 makan ABC ais krim, lepastu ayam goreng mekdi. lepas tgk wayang i tapau ayam penyet..malam..mkn plak chicken chop kat bakau gruv morib heee....

ok lah babai..

p/s: yang lom jumpe tu...insyaallah...satu hr nnti kiter jumpe yer. huuuuuuuuuuu


25 comments:

  1. uiisssh...asl xtau psl perkara nih?????

    ReplyDelete
  2. @apiih
    lor xtau ke? ok skang da tau kn heeee

    ReplyDelete
  3. HAMBOI LAHHHH U , tak ajak pun i datingggg. geget kang HAHA

    ReplyDelete
  4. =_________________________________________=

    ReplyDelete
  5. malu malu dalam hati rasa mcm kenapalah aku boleh malu2 nie.. cuba jadik tak malu sket! hahhahahha
    selalu memang mcm tu.. ada rezeki lepas nie jumpa kita saling lah tak malu antara satu sama lain.. muwehehehe :P

    ReplyDelete
  6. @Liyana Lunia.

    erkkk..hahahha plan last minit lah u..heeee

    ReplyDelete
  7. @yashygsempoi

    eleh2..ko lah malu2 xhengat..hahahha ok...pasni jgn malu2...kita wat xtau malu plak ek hahah

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaaaaaaaaa best gilaaaaaaaaa! pakeri sggup turun dari seremban tuuuuuuuuuu. nak jumpak korang jugakkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. baru aku perasan yash duk lobi kacip fatimah.hahaha

    ReplyDelete
  10. @Fatehah A.

    kah3...ko br pasan ek hahah kacip fatimah tuu hahah

    ReplyDelete
  11. hahahahaha.semua saiz ade =.="

    ReplyDelete
  12. lah pasal tak bagitau.. orang dekat kg baru jer... huhu

    ReplyDelete
  13. @pakeri

    ahahah kn....tinggi, pendek, kurus, gemuukk ekekek

    ReplyDelete
  14. nak jumpe gak..
    tp..jmpe kt mydin mall xpe dah..
    :p

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang