Sunday, December 19, 2010

Baru punya

Bismillah...

Hari ni hari rajin..kenpa rajin? sebab tak ada kerja nak buat sangat dan nak elakkan rasa kebosanan dan keboringan melampau-lampau heeeee.
So, dengan segala nekadnya i buat keputusan nak edit my blog.Tukar template jek la..tu pun i mintak tolong si paan carikan template yang ok skit.huhuhu...

And than suruh jugak paan crop kan pic letak kat header..heeeeeeeeee skang da jadik.Tapi ingat nak edit-edit lagi.Tengok lah esok lusa kalau rajin edit lg heeeeeeeeeeeee....

template & header baru

Dua hari lepas pula i cat my bilik.Giler la penat tahu...lenguh habis satu badan..uols ingat senang ke kerja mengecat ni bagi orang 'comey' macam i? hahahaa teramatlah mencabar ok..kena panjat tangga tinggi2 kah3.Tapi bukan i la yang panjkat, adek i..HAHAHHA.i gayat ok panjat tinggi2 maunya kang pelepap!! pengsan HAHAHA.



Adek i pilih warna Pink Crown...mula-mula cat tu nampak adehhh gelap la bilik i kali ni. Lepastu terjumpa la plak baki cat merah yang dulu punye (cat my cc).Abah bg idea suruh mix kan warna tu and than boleh cat 2 kaler kira macam duo kaler lah heeeeeeeee..
Oleh sebab ade 4 penjuru bilik, so 3 kaler pink crown, satu kaler mix merah_pink crown.hee jadik la kaler erm..pe ek..kaler belaCan melaka kot HAHAHHA..

Tak mahulah letak gambar malu...heeee ke nak tengok jugak? nak? tak nak? nah tengok jek la..abaiakan benda alah atas katil yer huhuhuhuhu

Yang nampak macam belon2 tu kesan flash ok heee lupe nk offkan flash kat Satio masa snap pic ni huuuuuuuuuuu...dan lupa jugak nak sbap pic b4 cat punyer huhuhuhu -_-..ok abaikan pic buruk tu adehhhh...

k lah tu sajek..heee
babai...

Nota comey: tahun ni da jumpa
4 kawan blogger/
twitter hee seronok!



5 comments:

  1. lawa............kombinasi kaler yg menarik...

    ReplyDelete
  2. amboi cantiknye bilik die.tolong catkan bilik aku sekali bleh?

    ReplyDelete
  3. bestnya ada bilik sendiri.. boleh la hias2.. cat2 ke.. nie kalo share nak hias2 guano? hohohoho bilik tukar wajah.. blog pon ikot sama tau.. cehwah!

    ReplyDelete
  4. ein : heeee maceh..PINK kn heee

    Teah : boleh2..upah lah wehh hahah penat ok cat2 ni

    paan : hahha berehh....40/60 hahha

    yash : tu bukn bilik gwe sorang, bertiga dara ok hahah cat same2..kemas sorang2, sepah ramai2 haha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang