Monday, December 20, 2010

Bila Budak Kecik Jadi Tokey CC

Bismillah...

Hari ni nak cerita sikit pengalam"si Kecik" bekerja di CC. Kowang tau apa cc tak? ala..cc.. Cyber Cafe lah yang ada banyak2 pc tu, pastu boleh main/sewa ikut jam atau ikut suka hati ko lah tu..janji bayar HAHAHHA...

1) Ada yang ternganga sambil tepuk-tepuk muka macam tak percaya "si Kecik" yang handle cc ni (tepuk-tepuk muka tu tambahan jek) HAHAH

2) Buat muka seposen, duduk pastu tekan-tekan keyboard tanpa bagitau nak guna pc. kengkonon macam pc tu autolah bila dia dok ketuk2 -___- (tak nampak ke i dok tercongok ni) ok sah rabun heeeeeeeeeee

3) Banyak tanya itu, ini siap tanya bapak nama apa sebelum nak guna pc atau nak suruh buat pape..Ok fine i faham ngaaaaa

4) Masuk terus cakap nak suruh buat apa, lepas siap ambik terus bayar.Ok yang ni paling best xbanyak songeh.Konpiden jek.hahahhaa

5) Masuk, duduk depan kaunter lepas tu mata melilau-lilau sambil tanya err...sapa owner cc ni? saya nak jumpa jap.HAHAHHA.. i lah weh...(sambil kedip-kedip mato) 0_0.tak percaya?? PERCAYALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.. (nyanyi lagi ct)

6) Paling xleh blah bila dengar ayat cam ni "eh..budak kecik tu pandai lah gn pc lah "-_______-




7) Budak-budak memang hari-hari datang cc ni sebab nak main game.Almaklumlah tokey cute, comey cam dorang! hahahha....

8) Kalau customer hantar pc yang berat nak mati tu...suruh dorang letak kn kat dalam ...i xlarat nak angkat. Bila pc da siap(kalau tech xade) sila ambik kat dalam yer, saya tak larat nak angkat muahahhaa..

9) Semua kasteme yang datang macam senyummm jek..manis jek senyuman dorang hahhha muka i cute sangat kot! hahahaha perasaan lah ko.padahal dorang cam eh biaq betikk..hahaha

10) Yang paling last nak citer tadik g renew lesen SSM...cakap saya nak renew lesen perniagaan...leh plak pekerja tu pandang i beberapa kali sebelum bg borang haihhh -_____- xpercayalah tu.hahaha..

Bila google 'budak kecik' jumpa pic ni sumpah COMEL!!! kan..

p/s: kenapa 'budak kecik?' haaaaa sape yg pernah jumpe i tau lah kenapa heeeeeeeeeeee

Nota comot: xfaham ngan entry ni?

sila buat2 faham yer ngeee


8 comments:

  1. akak..banyaknye typo..hu3
    luaran je kecik kan akak kan? dalaman dah matang kan?hehe

    ReplyDelete
  2. kecik bukan sebarang kecik, kecik kuat makan stoberry nih

    ReplyDelete
  3. alololo comey nye sister sorang ni....bila la leh dpt jumpa

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu kalo dorang tak percaya tunjuk penumbuk je.. :P tah! betul cakap chuyrys nie.. apa nie typo banyak! haip! hahahahaha rotan kang.. biasa nie..

    ReplyDelete
  5. wakaka cc i nih.
    budak dtg wat kuang ajo jek.
    rase nak je bagi penendang sbijik hahhha

    ReplyDelete
  6. chuyry :yer2 tau xpe dek hee..typo banyak ker? ekekekke

    Teah :hahah weh..aku mn kuat mkn stobery mahal kot mn mmpu nk mkn hari2 hahaha

    ein: comey? xlangsung ok haha..nnti kite jumpe eyh

    yash:halah..manyak typo ke? semlm aku da tergkn knp ahahha

    paan: kalo kasteme kuang ajo u sehpak jek lelaju br fadamuke dorang huhuhu

    ReplyDelete
  7. ada typo banyak ke.. tengok mcm takde typo je.. :D

    ReplyDelete
  8. hahahaha. ko kan eiyda? tgk pun tau kecik :P

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang