Monday, December 27, 2010

Menghitung Tahun Baru 2011

Bismillah..

Hurmmm..lagi 4 hari kita nak masuk tahun baru kan kan..tahun 2011 gitew...Bermakna bertambah lagilah usia gwe..di awal2 tahun nnti -__-.

Diawal-awal tahun, agak bosan sebab i asek bekerja je xpergi manae-mane pun.Umi n abah bz kerja.Last2 year baru lah i banyak bercuti kesana kesini.

Sepanjang tahun 2010 ni, antara perkara yang penting berlaku:-

i) kazen-kazen yang tamatkan zaman bujang dorang

ii) kematian arwah nenek tiri dan dua pupu

iii) kelahiran baby rayyan anak kepada kawan baik i

iv) meet-up dengan kawan2 twitter/ fb /blog kat klcc (first time)

Ada gembira dan ada yang sedih.macam tu la kehidupan kita kat dunia ni.kejap dibawah, kejap diatas.Alhamdulillah sepanjang tahun 2010 ni, segala hal berjalan dengan baik.Hope sangat tahun depan dan tahun-tahun yang berikutnya jugak akan berjalan dengan baik. InsyaAllah..

Bisness pun semakin hari semakin baik,Alhamdulillah.i kena lebih rajin lagi dan kurangkan cuti -______-.

Azam untuk tahun depan kalau boleh nak Ambil lesen kereta(hope sangat boleh).Lepas tu kalau ada rezeki nak pergi mengerjakan Umrah dengan umi, abah n adik-adik.

psstt: jumlah tweet dekat Twitter da hampir2 nak cecah 50k >.<..hope dapat genapkan 50K b4 masuk tahun baru 2011 heeeeeee......

Nota comey: Doa2 azam

tahun depan tercapai..

Amin....



8 comments:

  1. start tahun baru...
    mula la nk susun jadual...:p

    ReplyDelete
  2. hujung3 tahun ne bese laaa org sibuk duk kawen.hehe

    ReplyDelete
  3. semoga thn dpn lebih meriah dr thn nih...hahaha

    ReplyDelete
  4. semoga terus sukses di tahun 2011. insyaallah.

    ReplyDelete
  5. insya allah, semoga tercapai semua azam kak eda..
    :)

    oh! tahun 2011 x lama dah..kne prepare utk kawin la pulak kan kan..uhuhuhu..umur makin berganjak..:(

    ReplyDelete
  6. paan: lor ngapain pulak uuuuuuu hahahha

    eT : haa kn kn..jadual baru..semua baru lah

    aei: suke bebeno kawen bulan 12 kan kan hahah

    apiih: InsyaAllah amin...heee

    Amir : Amin..

    anonymous : sape ni yer? huhuhu neway TQ!

    ReplyDelete
  7. ahaks!
    alaa..org ganu kitew gak..
    koje naik kuda hari2..
    :p

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang