Thursday, December 23, 2010

Aku kena paw

Bismillah....

Alkisah......hari ni result PMR da kuar kan? so i ade sorang adek yang bongsu amek PMR jugak Semalam da cakap kat dia, wehh.result ok gwe blanje ok..hahhaa...yakin gitew i xperlu belanja dia.

Ni la budak temok dapat 6A

Pagi tadik dia pergi ambil result.Tak sempat nak tanya i da g kerja. Bila call dia cakap dapat 2 jek...2 apa? 2A? haah..ok selamat i hahaha..sekali dapat 6A 2 B daaa..haaaaaaaaaaa fadammuka ko kena lah tunaikan janji. Alhamdulillah...congrats lah buat adek i Fazdli temok2 heeee...kawan2 dia yang nakal tu pon result ok2 la 5A keatas...hurm...so jangan ingat kalau dorang nakal. dorang xpandai or malas belajar yer tak...huhhhhu...

yg pakai baju PINk tu baling asek masuk longkang jek ahahha

So, ajak lah my sis bawak pergi jengjalan kat mesra mall...situ jek la paling dekat pon.heeeee....tengok wayang,. main boling lepas tu makan-makan...tapi agak kecewa sebab tak boleh nk online pon gn henpon...wifi kat MM tu mengok agaknyer.huhuhu..detech tp error..ceh3.br nk ection tengok janin HAHHAHAHAH...

layan cerita Janin..not bad laa
muke poyo lepas paw gwe ceh3

Memang fun sesekali dapat keluar ngan adek2 ni kan....heeee

Nota comel: Hope SPM dia pon ok...


5 comments:

  1. hahahahaha!!! sape suruh ko janji.kan dah kene blanjer.gagaga! aku tahun ni ke pow ngan nephew je for upsr aritu. tu pun aku bg duit je.pandai2 lah nak beli ape.haha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. xpe adik kan? syukur dpt byk A.. cerah mase depn dia.hehee

    ReplyDelete
  3. lizz: hahha aku da niat nk belanje die..tup2 ade rezejki die la plak kan hahah..anak buah ko da besar ek..anak buah aku br umo 5 thn heee

    paan: kalo ajak pon nk g ke??

    aei: hahha haah adek2 pe nk berkire yer tak? heee Insyaallah..kalo die usaha lg untuk SPM.

    ReplyDelete
  4. tahniah utk adik kak ida. masuk form 4 nanti study hard, score utk SPM plak. :-)

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang