Wednesday, December 29, 2010

(Update) Bola punya cerita.... kita juara! esok cuti!!



Bismillah..

hah!! pe kabo lah semua kengkawan kuh..heeee...hari ni kan..kan..hujan tak berhenti-berhenti dari semalam. Hujan rahmat agaknya lah kan. Dan budak2-budak sekolah pula da mula mendaftar hari ni. Ada yang nak masuk tahun 1, ada yang nak masuk tadika, ada yang nak masuk sekolah menengah, ada yang nak masuk university dah..hurm..ok2 selamat belajar yer kepada adik-adik sekalian..cukuplah cuti yang berbulan-bulan tu yer..heeee...teringat zaman-zaman sekolah dulu..seronoknya..sekarang kalau da kawen, mesti giliran i pula bawak anak pergi daftar sekolah ni kan woot woot beranganlahengkau.. -______-...


ha! malam ni kan kan. ada Final AFF Suzuki Cup 2010, Malaysia VS Indonesia jam 8 malam. weeeeeeeeee .Konpemlah bergegar rumah gwe ini malam...hahahha...nak2 i lah, jerit2 suara da lah nyaring bak kata adek i..heeee ceh3..abahlah orang yang paling bersemanagt kalau tengopk bola.dari sura ala-ala Ramli Sarip, boleh pula bertukar jadi suara Ning Baizura tu HAHAHHA...soprano gitew >.<..

Walapun berbagai spekulasi tentang Perlawanan malam ni, dan banyak peperangan siber berlaku,kes bomoh lah, kes si marcus gatal-gatal lah dan jugak kes paling hangat kes laser kaler hijau! heeeee...dah macam Ultraman pon ade kot xD.... lantakengkaulahweh

Hopefully semua ni tak akan patahkan semangat pasukan kita untuk bermain dengan baik.Dan sekaligus menjulang Piala AFF Suzuku Cup 2010 malam ini...Amin.. caiyok2!!

P/s: tak payah nak bertikam lidah, tuduh menuduh, fitnah menfitnah..tak ada faedahnya pun kan...buang masa, buat dosa.

ok babai..

Update!!

Ok2 Congrats buat pasukan negara kita sebab menang perlawanan semalam..perhhhh memaang cuak gilak dowh tengok bola semalam...lepas Indo buat satu goal..perghh,....seram sejuk satu badan hohoh overnyerko...

pic dari kosmo

Pape pon...wiwiitt Malaysia menang jugak..Alhamdulillah, berkat doa kita semua yer tak? walopon permain nan semlam, agak mencabar dam pasukan Indo asek2 serang dan agak kasar...dam lagi satu yang penting penjaga goal kita KhairulFahmi siap jadik trending topik dekat twitter muhehehe...dia memang hebat gilak la kan..tabik spring untuk beliau!walopnj ade laser kena tepat kat muka dia..dia rilekkk jek...xcuak poyo cam Indonyer penjaga goal! right2..heee...

Tahniah jugak buat Mohd. Safee Mohd. Sali yang telah dinobatkan sebagai penjaring terbanyak Piala Suzuki AFF 2010.

pic dari kosmo

Ok tata...heee


Nota Comel: kena ingat satu jek

buat baik dibalas baik

buat tak baik

ko tanggung lah akibatnya kan kan..


3 comments:

  1. i buat awek. ramai awek indon folow i dah skang nih
    eekekekekkee

    ReplyDelete
  2. jgn lupe tgok bola mlm nie....hehe

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang