Friday, December 31, 2010

Welcome 2011...Good Bye 2010...

Bismilah...

Boldweeeehooooo!!! kebaaabooommm...!! pomm!! pomm!!

Heppy New Year 2011!!!!.....

Selamat Menyambut Tahun Baru 2011 semua kengkawan kuh....Semoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun yang sudah. Diberikan kesempatan untuk terus hidup dan bernfas di bumi Allah yang luas ini.Amin amin Ya Rabbal Alamin...

Yang bestnya cita-cita i *skema nak genapkan tweet di Twitter sebanyak 50k tercapai weeeehooooo macambaguslahko..heh!
Tweet hari ni 1/1/2011 da pon genap menjadi 50K tweet..xcaye tgk sini..heeee..

Tak nampak? klik pic yer hee

Malam ni jugak celeb besday my nepew Sara ngan besday i sekala. Walopon besda i lagi esok 2/1/2011 heee....celeb sama2 baru best kan. Lagi pun adek ngan akak2 semua da habis cuti, dorang nak balik dah..xder sape kot nak celeb besday i nanti.heeee...

Nak citer sal tahun baru ni. Azam tahun 2011 ni :

* Nak g buat Umrah ngan umi, abah ngan adek(akhir tahun jugak kot)

*Nak ambil Lesen kereta (kalau boleh)

*Kerja lebih kuat

*Lebih matang

*Nak kurus heee (gemok ke gwe?)

* Jaga kesihatan, tak mahu sakit-sakit lagi.InsyaAllah...

* Nak beli domian untuk belog ni huhuhu bila?akan datang..... tahun depan laa kn heee

Itu je la kot buat masa ni. Kadang-kadang tak tahu apa azam tahun baru ni kan. Sebab kita hanya merancang, Allah yang menentukan segalanya, right?

Hope dapat juga terus menceburkan diri dalam bidan blogging ni.Walaupun hanya sekadar untk suka-suka kot.Selagi wanya di kandung badan gitew heeee..

Kenangan tahun 2010 yang agak perit lah, hurmmm putus sahabat dengan seseorang dialam maya..hash..perlu ke sebut?ok forget it.Yang penting keputusan i itu betul dan disokong heeee

ok itu saje lah heee..

babai salammm

Nota comel: Umur da na

masuk 27 weehhh hee



5 comments:

  1. azam aku pun nak amik lesesn, nak kerja kuat, nak kurus (ye aku gemuk. hahaha), nak matang (sume org kata aku x matang) dan nak beli domain.

    marilah kita bersama2 menuju ke arah kegemilangan! (dah mcm pm je)

    ReplyDelete
  2. adik pon nak kurus jugak..hehehe..HAPPY NEW YEAR :D

    ReplyDelete
  3. eleleleh... nak bagi tau ke? boleh meh aku bagi tau.. hahahaha :P selamat tercapai hasrat tu ye!! tahniah jugak dapat hadiah 50k twit dari twitter.. wakakakah

    ReplyDelete
  4. ko nyer azam kemain...tapi tengok sket...eja domain camner ko wat!!!bahahahahaha

    ReplyDelete
  5. fatehah : haha aikk..azam kiter same lah weh..hope kita akan mencapai azam2 tersebut...hahah

    Chuyry: bak kurus? ok jujum..hahah adek gemuk ke??heppy new year!!

    Yash: haiipp..tak payah nk bgitau2 hahah..Amin2...itu dh perli nmnyer penat tahu nk dapat 50k tweet tu wakakaka

    Lizz: erkk..hahhaah aku sepatutnya tambah lg satu azam lah.Tak nak typo2 lagi wakaka..halah..aku kn typo tu perkara bese ekeke *malu2 xD pasan jek ko ek..Domain lah!!

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang