Tuesday, January 11, 2011

Blog Kawan-kawan Rapat (Twitter)


Bismillah...

Wokeyh....hari ni i nak mempromote blog-blog kengkawan la pula kan.Macam tak adil bila i promote blog-blog yang cun-cun dan lawa-lawa sahaja.Padahal i bukan lah kenal sangat dengan dorang tu.Silap-silap dorang tak kenal pon siapalah i ini cewah gittew.

Ok blog pilihan pertama adalah.....trenngg teng teng..jeng..jeng....hahah.....

1) yashygsempoi a.k.a http://www.akulahyash.com

Walaupun dia ni kan jarang-jarang teramat jarang lah update, tapi bila dia update mesti ada something yang menarik (ok puji lebih ni) heeee...sekarang da ada perubahan template dan header nya.Ok da ada kemajuan distu heeee. Seorang yang sempoi tapi kekadang sentap hahaah..ha..ha sentap la tu..xD.Kawan suka duka i..Dialah Yash. >.<'

2) Paan aka paanjr heee http://www.paanjr.com/

Blog ni blog yang kedua kot.Dulu tak guna domain lagi just blogspot je.sama ngan i co.cc.Tapi sekarang dia dah maju tak macam blog i ni, still guna co.cc. Domain free ok huhuhuhu...Blog dia ni mengarut, so sila jangan masuk yer.HAHAHHAH. Tengok header dia tu...tak boleh blah kan...perasan artis dia tu wahahahah..hari tu letak scha..skang letak Ana Raffali pula...e ee..menyampah xD.

3) Afnie a.k.a afnie_lan http://afnielan.blogspot.com/

Dia ni kaki twitter.Tegar gittew heee..blog beliau tu penuh dengan agenda...agenda makan..makan..melantak dan makan lagi HAHAHAH.i salu masuk blog dia tapi baca je la..jarang komen.Tengok2 dia glamer tahu..macam artis jugak..pehhh..follow la dia kat twiiter kompem uOls tak menyesal punyo heee

4) Apih a.k.a ap11h http://apiih.blogspot.com/

Ini pun blog kedua kot, sebab hari tu dia guna domain.apiih.com.skang da jadi blogspot dah, ni mesti kes malas nak renew kot. Sejak dia bertukar ni, i da mula jarang masuk blog dia.huhuhu terlupa jek.huhu..dia ni kan kan suka Naruto, lepas tu suka Doremon..comel jek kan HAHAHHA..

5) Liza a.k.a Lizard hahahah http://www.lizarazak.com

Dia antara blogger yang aku suka lah...dalam twitter, dalam blog dia sama jek..sempoi...giteww..lagi satu sebab kan dia tu sebaya i HAHAHHAHA... so terasa lah skit i ni ada kawan sebaya..tak la kawan ngan adik-adik sahaja..tee hee...nak tahu apa best kat blog beliau sila lah masuk dan baca.Siapa yang makan cili akan terasa pedasss hott bila baca entry2 dia HAHAHHA...

6) Teah a.k.a fatehah_a http://nurf1907.blogspot.com

Kenal dia dalam twitter.masa tu da tweet 'sape nak top4 free!! tak payah bayar!!' (tak payah bayar tu i tipu) HAHAHAH.. so i dengan muka tak malunya ape lagi saya!! saya nak!!! heeee..so itu lah bermulanya perkenalan kami..sweet tak? heeee. .Aku salu masuk dan komen.Dia pon jenis yang sempoi dan slamber giteww.

7) Fakri a.k.a Pakeri_otomen http://pakeri.com/blog/

Si budak kurus ni heee...jarang ada kat twitter. Pandai la dalam bab masalah-masalah cinta.eh silap masalah komputer.Tak kisah lah hardware ke software ke kan.Leh je mintak tolong dia.heeee.InsyaAllah tak lokek ilmu budak fakeri ni tahu heee..

8) Wan a.k.a sukasup(twitter) @sukasup

Oleh sebab blog dia suplover{dot}com tu dah kena suspended, so xdapat lah nak promote.Promote twitter dah la ye. Dek, xsedar ke yang blog kamu dah kena suspended...huhuhuh adesss..pada yang nak kenal dia, follow je la twitter dia ni.

Dorang ni semua kawan-kawan rapat di twitter ok..heeee

Ni je la diantara blog kawan-kawan yang i selalu masuk dan baca. Actually banyak lagi blog yang i suka.Tapi ini antara yang TERapatlah. Antara ramai-ramai tu kan, yang i pernah jumpa dengan Yash,Afnie Fakri dan Wan sahaja. Yang lain belum lagi buat masa ni.InsyaAllah ada rezeki, umur panjang nak juga bertemu 6 mata ngan dorang. Korang nak jumpa ke dengan i ni weh heeee...

OkThxBai..

wassalam...

Nota comey: kawan

reality

xder pon yang ada blog huhuhu


14 comments:

  1. malu i nyah~ hahaha btw thanks! first time rasa disayangi.hahaha

    ReplyDelete
  2. auww! jangan masuk? uwaawawawa merepek time blogspot dulu je lahh hahahahahaa

    ReplyDelete
  3. lar, awat ko masukkan blog aku ni.malu awww!!!!! malu jer tapi aku suker!!wahahahahaha.maceh wei.woot

    ReplyDelete
  4. apiih.blogspot.com tu comel gileeer...siyes..aritu masuk rase cam nk *pengsan..comel aahh..nak2 header doremon tu.pergh..nk mnangis tgk..hahahaha T___T ... *sila abaikan komen ini..ihihihi

    *dah lme xupdte..xde idea..updte pon menda ngarut..dah mls dh laa..

    *pape pon thx ye sbb name i tergolong dlm nih...hahaha

    ReplyDelete
  5. salam kenal buat teman2 rapat si cantik manis ini :)

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  6. wahh!! diriku yang teratas!! huhuhu.. mekasih promot.. nie mesti kes terasa bersalah pasal promo blogger cun comel ke apa tah.. bhak3 kene saiko cuak terus buat tu.. wahahahahaha!

    ReplyDelete
  7. ehem2,sy berminat la dengan budak kurus2,tinggi lampai tu..pakeri kan?sy tgk avatar die sangat comel la..jatuh hati pandang pertama *malu2gitew*

    ReplyDelete
  8. waaah.. sape sukasup tu? nk kenal boleh? ^-^

    ReplyDelete
  9. name sy ade? tenkiu kak! caaayaaaang dier! sonok dpt jumpe akak.. nnt ade mase leh kuor same2.. hee

    ana - bole jer.. i suke knl2 ngan org ni.. hee ^^

    ReplyDelete
  10. ahaha aku saje je suspend blog ko.. da la lame x update! wat malu hosting aku jer..! huh!

    ReplyDelete
  11. mesrahosting - yela2.. nnt aku update laa.. cpt la on blk hosting tuu.. T___T

    ReplyDelete
  12. Fatehah : haha 1st time rase disayangi? ye dop mung? hahaha

    Paan: eyh..yeke? ahhah ok2 sila lalalalamasuk heee

    Lizz : eleh! malu lah sangt ko kn hahah

    apiih : ape merepek ni? hahaha.u always tergolong dalam golongan2 diatas wekk xD

    ReplyDelete
  13. yanmie:si cantik manis tu sape kak? saya ke? auww malu hahah maceh kak..heee

    yash :xder kena mengena la ngan kes cuak ke hape..ko memang org paling suke bikin gwe cuak hahha..

    saya comel: apekah? ahhaha pakeri poyo lah.hee

    ana rafalli: hahah weh..sup aku yg punya! wakakak ko sape heh? ahha xD

    sup :ye ke sonok? ahha small matter lah..sila update blog yer kn suspended lg fadamuke tu

    mesra hosting: ahhaha xbaik la...

    neyraL: eh3..u!! hahaha

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang