Thursday, March 11, 2010

eiyDa:: Adakah anda si kembar Burung Biru Itu?::


Bismillah

Kebuntuan ekceli hari ni..@_@ tadik bukak cc lewat coz temankan mylilsis bl baju untuk dinner di Uitm akhir bulan ni.Penat melayan kecerewekan die..baju tu xlawa..xcantik,xglam,xblink2 ades..sabo jek lah.Last2 jumpe gak yg die berkenan.

I xsabar2 nak online ekceli..ehhe..da cam gian jek..adakah i ni da addict ngan dunia internet?atau lebih tepat lg dengan twitter??..ades..agagagag...mybe...huhu..tanpa twitter satu hari..leh buat jiwa kekosongan..peh..ayat xleh blah betul..heheh.;p..

Antara tanda-tanda korang Twitter Addict

1) Celik mata jek..perkara pertama yang akan korang buat ialah online...twitter pastu baru blog atau pon fb...mesti trs update status korang..'samat pagi'...atau..'huhu ngantuknyer..tido balik!' hehhe ;p

2) Mesti update atau tweet apa sahaja yang korang buat, dimana sahaja korang berada dan ape yang korang sedang lalui...

3) Setiap hari mesti ada korang dalam twitter kalau tak dapat online guna lappy atau pc,, guna henpon pon jadilah. hehe ;p

4) Akan ada yang tercari2 korang kalau korang xberonline di twitter walhal hanya untuk sehari sahaja..bak kata dorang..bila korang xder..sunyilah twitter tu?..hek3 ;p

5) Lebih banyak bercakap pot pet2 di Twitter berbanding di alam nyata ;)

6) Kebanyakkan pembaca dan pengomen blog korang adalah dari followers/kawan2 di twitter

7) Korang akan cakap ekceli taip apa sahaja di twitter dan share2 ape sahaja story /prob walhal korang xkenal pon siapa dorang tu...

8) Mak ayah, adek beradik mula perli2 korang....'sengeh2..ngah twitter la tu" ( yang ni i salu kn hehhe )

9) Korang lebih ramai kawan di twitter berbanding di alam nyata..

10) Makan ingat twitter, mandi ingat twitter, tido ingat kt kawan2 twitter...pendek kata pe sahaja yang korang buat...Twitter tetap lam hati korang. hehe (melampau2 la tu kan ;p)

Cukuplah 10 jek kan..kalau ikut kan banyak lagi kot...korang tambah la sendri yer...lagi sekali entry ni xder kene mengena ngan sesape...tu semua tanda2 yang i alami.hehe..
so am twitter addict!...;p

Nota comel: Twitter banyak
membantu dalam
banyak perkara..
kalau tahu
menggunakannye. hehe ;p



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang