Saturday, February 27, 2010

eiyDa:: i hampir2 nak jadi Kasimah Selamat T_T::


Bismillah..

Dari pagi tadik i asek on9 jek..keje pon leh tahan banyaklah..tapi macam biasalah..still boleh beronline sakan...hehhe..
Hari ni rasa cam cepat sangat masa berlalu..sampai i tak sedar da terlewat sngat i nak sOlat Asar...Ya Allah..begitu lekanyer i..naseb baiklah i tersedar, kalau tak...huhu...berdosakan i..huhu..

Semalam kan i cuti..so..xder ape yang nak dibuat, i pon layan movie jek lah kt my lappy..citer ape yer...erm..cerita Pisau Cukur,Ekceli dah lama cite tu dok terperuk lam my lappy..tapi i cam malas nk tengok, sebb xder masa kot..siang keje..malam i dok ngadap tv n buat kerja-kerja rumah aje.So semalam layan lah sorang2 lam bilik..sambil guling2 atas katil.huhu almaklumlah, kt umh xder sape2..umi n adek i bz menjahit jek..i bukan tau menjahit2 ni..heheh..time cuti sekolah lah mymom tolong2 adek i menjahit..ehheh..i?..buat taik mate jek keje..tak pon ngadap lappy.

Mata i bengkak tau hari ni..bukan kes i tgk movie pisau cukur tau..xder kena mengena pon..haha citer tukan heppy2 jek..gewdiks..Oh my Gucci...Jimmy Chooo hahahah gewdiks... ;p
I Nanges semalam..sedey sangat..sampai teresak2 ni i nanges.

Kenapa kita nanges?..sebab sedey la kan..kenapa kita sedey..sebab hati kite ni terusik la atau terkecik hati atau terasa..kenapa terasa? sebb orang cakap pe yg kiter xleh nk terima...huhu T_T so sad ok..i nanges tak hengat r semalam..

Mandi i nanges..solat i mata i keluar lajuuuuuuuuuu sangat..ngaji i nanges...basah Quran i...makan...tgk tv even nk tido pon air mata i still xleh nk stop..huhu T________T
Petanda yang sangat2lah terasa hati...huhu..kes ape?..xyah lah cite kot...huhu..biarlah i jek yg tau. erm..yang penting bukn kes boyfie ok..xder maknenyer..huhu

I da lm xnanges...nanges sikit2 tu adalah...tapi semalam i nanges sampai tersedu2, teresak2. huhu..xboleh ditahan2 dah..mybe gak sebab i da lame xnanges dan banyak benda yang i simpan lam hati...tunggu masa nk meletop jek kan..so, bila i nanges..sume yg i pendam selama ni...terkeluar habis habisan...sentap habis lah hati i ni..huhu..basah bantal i semalam..sebab menangis adessss...

Hari ni g keje...mata i da bengkak gilew..nk pakai eyeliner skitnyer senang.hahah... ;p nasib baik lah mood i ok jek..xder bad bad mood pon.Cuma hati ni still terasa dan terngiang2 lagi kata2 semalam..xpelah kan..i redha jek lah..xboleh nk melawan..berdosa..xpe2..hope balik umh ni..i akan ok..takut gak..kang kalo i bersuara,..kua lg air mate ni..aduuh..apasal lah terasa sangat ni..?..selama ni i diam jek...tp entah lah..huhu.. xpe lah benda da jadik..lagi pun i tau xdisengajakan tu.

Orang kalau da marah, macam2 akan terkeluar dr mulut kan.Cuma i hope lah sangat jgn perkara ni berulang lagi..huhu dan i jugak tak akan sebut hal tu lagi da serik mybe..walopon i buat untuk kebaikan..bukan nak memandai2..huhu

Sape yang penah nanges kan..seingat i lah..kali terakhir i nanges teruk2 xhengat ms mymom potong rambut i..huhu..i sayang ngan rambut i yang panjang tu..tup2 mymom potong pendek sangat, nak ikat ekor arnab pon xlepas tau huhu i suh mymom potong sikit jek..da terlajak jauh..nak jek i amek rambut tu sambng balik..huhu.. 2 hari i nanges...xmkn.. tau..hehehe...teruk kn i..emosional yg kadang berlaku..huhu..

Tapi bila da menangis ni..rase lega yang teramatlah sangat..terasa beban yang berat kt kepala ni da hilang..huhu..elok gak kan..Bak kata orang.,setiap yang berlaku ada hikmahnyer kan..hurm..ni lah hikmahnyer..i nanges dan masalah da hilang..huhu pe yg i pendam selama ni..dah pun terluah dengan air mata i yg laju2 semalam.huhu T_T..Agaknyer kalo tadah baldi..leh wat siram pokok..heheh

**psssttt korang jgn lak nanges baca entry aku ni tau..ahhaha pe kes...am heppy now!! huh! caiyyok eiyda...

Update: TQ pada adek Annazdirah dan jugak pakwenyer..opsst..kawannyer hahah si Pakeri_Otomen kerana sudi tolong sisnyer yg tomey ini buat kotak komen cam kt bwh tu..ehheh...komen yer jgn tak komen..keh3..
*klik pada tajuk entry untuk merogoi eh mengomen..k..hek3


Nota comel: selau org ckp
menangis tak berlagu,
tapi semalam i nanges
berlagu2..huhu T_T



Nuffnang