Sunday, March 14, 2010

eiyDa:: Siapakah Aku Sebenarnyer??...jeng3...@__@::


Bismillah..


Dari semalam i berusaha gigih segigihnyer cr driver audio untuk lappy HP Mini 110-1042TU PINK ni.Tapi tak gak dapat..semalam mintak tolong ngan si yash dan anarm..tak gak dapat.hammpess..pe nya masalah.

Hari ni pun sambung lg buat... try n error dengan si yash, dr pagi die layan i..tolong i..tp tetap gak hammmpess..adess..dah xtau nk wat pe..yash cakap fowmat jek..peh..mlsnyer i..nk kn back up balik..isntall driver bagai..adess. Neway..thanks bebanyk lah yash..ko lah sahabat aku..sayang ko muaxhhx2 hehhe.Lupekan lah sal lappy tu...nk jek campak lam longkang..peh..sabo sabo. ;p

Oleh sebb tahap kebingungan dan tahap kepeningan melanda lagi..dan juga tahap agak kesebukkn hr ni..sebb i keje sorang2...xleh nk gerak kemana2 pown..huhu..i nk update lah blog ni ngan entry yg sangat mengarut a.k.a annoying. Skang sangat glammer ngan ayat "annoying" kan..wallah...

Jux nk tanya lah pendapat korang tentang 3 nama tersebut:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

stoberycoklat
(dilaman twitter)

Puan Sri eiyDa Hidayah
(Dilaman facebook)

Miss_eiyDa
(di blog ini)

*Korang boleh bg pendapat korang tentang nick2 i tu..adakah i ni len lam tweet,lam fb dan jugak lam blog..

* Korang mesti xkenal i kan..yer lah..bukn penh jumpe pon..jux bg pendapat tentang perangai atau sape i ni lam dunia tenet /alam maya ni.heheh..sombong ker?mengade2 ker?gewdiks ker?entah pape ke?perasan ker?.pe2???..jux komen yer..huhu

*Nk kutuk ke, puji ke,mengata ke,marah ke,suke ke, pe2 jek lah..korang boleh luahkan..i bagi peluang ni..ehhehe...it's ok..i janji i tak kan terasa hati pon..huhu..

*Keikhlasan korang amat dihargai...

Yang baik tu datang dr Allah...dan yang buruk tu datang dr i...
so akan diberbaiki kesilapan dan keburukan itu...InsyaALLAH...


Nota comel: entry paling
sengal ni..

sape tk suke jgn dilayan yer.
hehe












No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang