Saturday, April 10, 2010

eiyDa:: Apa Yang Anda Tahu Tentang Darkbatman dot com

9hb April 2010 – 25 April 2010
Bismillah

Seperti biasa setiap hari bekerja...perkara pertama yang akan dibuat ialah on9..bila on9....benda pertama bukk tak len tak bukan twitter..pastu blog n than br fb..
Bukak blog..check komen..reply n jejak kasih lah kt blog2 yang i follow..hehhhe

Masuk jek blog abang Superman ni nampak der contest..contest yang 1111 da terlepas..huhu T___T semalam tak keje la ni..xleh dapat RM 50..hoho =p..So i pon amek keputusan nk join lah contest ni..kalau dapat RM 250 ni best gak kan..kalau tak, dapat saguhati pon da ok..heheh.. ;p

Syarat2 Peryertaan:

1. Anda perlu buat entri ”Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com”

2. Di alu2 kan menjadi follower kesayangan saya

3. Sila sertakan banner duit di atas dan backlink pada entri ini.

4. JAdilah pembaca setia saya. ahaha.

Hadiah yang Ditawarkan:

1. Pemenang pertama = Rm150 bank in terus ke akaun anda

2. Pemenang kedua = Rm 50 bank in terus ke akaun anda

3. Saguhati Rm10 akan diberikan kepada 5 orang yang bertuah supaya peluang anda untuk menang semakin cerah.


"Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com"

Actually, i baru jek kenal ngan abang batman ni....i xtau mn satu ni..batman ke superman..heheh..i lebih reffer pada superman lagi sebenarnyer.Tak pe lah kan..mn2 pon.Beliau (skema la plak kan)haha..ok..beliau lebih suke bahasakan diri sebagai aei..nama penuh Zainal Zuhry..merupakan seorang Fulltime Blogger yang hensem lagi macho..wallaah ayat bodek ni..ahakz.. dan Part time di
Fitness Trainer!!?? br tau ok..patutlah body ketul2 gitu..auuww...heheh =p.

piiwwitt!! paling suke pic ini.hoho =p

Mempunyai blog yang menarik..banyak info dan tips.Tips nak berdiet pun ado..patut lah body lawo..perggh..hehhe..xbuncit pon..hik3..dan yang paling best beliau tidak lokek nk berkongsi pendapat atau pandangan....sharing is carring gitu..

Blog beliau merupakan antara blog peberet i lah.Thanks jugak pada abang superman sebab sudi membaca dan selalu meninggalkan jejak sekaligus mengUPkan traffic di blog saya yer..hehhe..terharu gitu =p..

Da lupe la detik2 perkenalan kita hehe.. =p tapi pernah cuak bila tiba2,,klik blog beliau keluar Page Not Found..huhu rupe2 nyer,..da guna Domain sendiri..ehhe...Fuhh..lega...jumpe balik blog beliau sampai lah skang..still kunjung mengunjung.
Pada korang yang rase nak join contest ni..jgn lupe terbang ala2..superman ke blog beliau Darkbatman dot com dan syarat2nyer ada di sana k..korang pasti tergoda..opsst..tertawan..eh..tertarik ngan beliau...eh..blog beliau..hek3. =p

*sorry entry ringkas & pendek jek yer abang Superman!!

Adios!!
Nota Comel: Batman ngan Superman
cute lagi Superman kan.LOL =P



No comments:

Post a Comment

ce citer

Nuffnang