Saturday, March 5, 2011

Apa Website kegemaran bila korang online?

Bismillah...

Santai Sabtu semua...walaupun aii kerja hari ni...tapi still santai lah depan pc ni.heee customer kalau hari sabtu memang ramai la kan..dan macam2 ragam..so saboo jek la.. >.<'..ada sorang customer ni yang hantar laptop suh repair, tapi adapter x bagi batt pon tak bagi...wooohaa baik punya lah kan..bila tanya knp? dia cakap biasa kalau dia g hantar repair mang xpenah bagi pon benda tu semua..okkepelikkan disini yer dek..akak bukan nak pon batt ngan adapter tu..bg lah hoi..

Nak tanya korang la kan..biasa kalau korang online je kan apa yang akan korang bukak dulu? ha................> mesti la bukak plug kan..pastu tekan button pc dah tau dah jawapan tu..maksud aii pe browser yang korang guna? IE? Musang berapi? crome? dan apa yang korang akan bukak dulu?Facebook? Twitter? Blog korang? Surat khabar? Blog gosip artis? pe? pe? ce citer ce citer.......

Benda first yang aii akan di bukak tak lain tak bukan Twitter, lepas tu loginwang =.=' , lepas tu blog sendiri...kalau sempat blogwalking jap...kadang-kadang kalau rajin ada la jugak intai2 blog2 artis, facebook akan dibuka setiap hari..tapi xder mengadap berjam-jam, baca noti kalo ada lepas tu off..boring ok.

Sekarang yang masih boleh bertahan laman Twitter dengan blog jek la.Twitter pun tengok hari jugak, kalau hari sabtu macam ni bosan la sikit sebab orang semua cuti kan. Dorang mesti g jengjalan,tengok wayang,karok,bowling, shopping *oksangatjeles (yang dah jadi perkara wajib) aku jek la yang kerja..huhuhu.

Entry pendek jek, malas nak pot pet dah....so korang share2 la skit pe yang selalu korang cari lam tenet ni.Sharing is caring kan kan heeeeeeeeeee

Okthanksbai

wassalam..

Nota comel :mata makin rabun

kes ngadap computer lelame >.<'

5 comments:

  1. bukak blog sendiri. cisdel.com hahaha

    ReplyDelete
  2. blog sendiri, facebook tapi update nyer tak pun.hahahaha!!! hmm, twitter tiap2 saat :P website berita wajib

    ReplyDelete
  3. hootsuite, gmail, youtube bahagian kereta, facebook, syok.org. hahahahahahahahahahahah

    ReplyDelete
  4. topo : suke jugak bukak blog tu hee
    wan : same jugak hee
    lizz : twitter hari2 lah beb..hahah
    paan : same jugekkkssssssssssssssss kereta tak lah.hahah

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang