Sunday, February 6, 2011

Bahasa eeewwww

Bismillah...

Dah 4 hari aii bercuti.Balik kampung dengan family...syok jugak la kan..sekali sekala berkumpul d3engan family.Kaklong, kak ngah semua ada balik, dengan anak-anak buah aii yang sangat lah aktif tu.3 girls dah macam powe pufgulrz...nakal2 semuanya..penat melayan dorang..kejap ok..kejpa gaduh..pastu nanges..bhaahhhah sabar jek la kan...caca,aqis ngan sara...

tiga budak noty

Hari ni dorang semua da balik..huwaaaaaaaaaaaaaa rindulah dekat dorang nanti..balik umah kang konfem sunyi sepi dah xleh nak gaduh2 dengan dorang lagi.Hurmmm agak2 jumpa tak jumpa mybe bulan 3 kot.-__-'

Oklah...today just nak share satu vid ni Actually dah lama tengok ada sapa entah yang share kan dekat facebook.Tadi tengah bosan-bosan melilau jap dekat utube....terjumpa...

Mula-mula tengok cam ek eleh keycoohh ok mamat ni..bahahha..tapi bila tengok sampai habis..ada betul jugak...so kepada 'perosak bahasa' (macam sayer >.<" ) moh lah kitew layann..zzzaaassss.....

video

Ha.... so cane?? bagi uOlss..lah kan...mybe orang muda-muda cakap..ni style lah bruddah..aii pun ada gak guna kengkadang...hehehe.. chill la kan..hehehhehe..akhir kata...

'jangan dok eww eww' lah ek... ;p

kthanksbye!

wassalam...


Nota comel: kalau tak silap

mamat atas ni cikgu kot ek..

tapi mang respect arr

dia speaking....best jek..

perghhh jeles gittew.. >.<





4 comments:

  1. "aq mencik dow cmni. ad mber lmew tgu lmew glew x aprv2 gak aq!"

    lawak gila part tu

    ReplyDelete
  2. bahahahahahahahah!!apa2 pun,aku tetap gelak hentak kaki dengar mamat ni nyer ayat!!!hahahahha

    ReplyDelete
  3. teah : kan..hahah lawak jek mamat ni

    ReplyDelete
  4. lizz: bhahaha same la wehh..tergelak 2 aku tgk vid dia..slamber jek kn...

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang