Sunday, January 30, 2011

Tentang Kita

Bismillah...

Hari ni kan aii namo taip pepanjang...sebab xder idea dan malas -_-.Just nak share lagu ni jek, dah lama kot tak layan / dengar lagu ni. Dulu memang minat gegiler arr ngan lagu2 Peter Pan ni. Lepas kes dia ngan si Luna Maya ke pe entah namanye tu kan...tetiba rasa macam nak dengar balik lagu2 dia...Antara lagu peberet aii.. :

SEMUA TENTANG KITA...






Waktu terasa semakin berlalu
Tinggalkan cerita tentang kita
Akan tiada lagi kini tawamu
Tuk hapuskan semua sepi di hati

Teringat di saat kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita

Reff:

Ada cerita tentang aku dan dia
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa

p/s : Rindu dekat kengkawan ... >.<'
Nota comot : errkk....
blurrrr >.<'



3 comments:

ce citer

Nuffnang