Thursday, February 17, 2011

Thanks Umi, Abah dan #Gengcc

Bismillah....

Alhamdulillah...diberi kesihatan yang baik pada aii. Pening-pening da semakin kurang huhuhu. Actually minggu ni minggu yang agak bz la, sebab upgrade cc skit. Tak banyak pun, sikit jek. Just tambah lagi 2 pc. Tapi nak susun dan mengemas tu yang memenatkan. Nasib baik la my bro ngan my tech ada..dorang la yang buat semua ni.heeee...(bagi upah tahu)

First nak ucap terima kasih bebanyak2 pada my umi sebab dengan rela hati nak sponsor lagi 2 biji pc kat cc ni huhuhu terharu ok..Thanks a lot umi, umi cakap xpe..umi sponsor jek..untung ke ape..ambik jek, umi tak nak se sen pun ... huhuhu sangat lah terharu...(nangesss :'( ).

Sekarang dah selesai pun mengupgrade sikit my cc..pasang network pe semua lah.Tapi sikit masalah bila line pula macam nak slow. Almaklumlah pakai 1mbps jek kan..Ingat nak upgrade jadi 2mbps tapi..kena tengok bajet dulu macam mana. hurrmm...tak pe lah ade rezeki InsyaAllah....

tu mybro ngan tech...sebok men games...

Sedar tak sedar kan, da 5 tahun aii menceburi diri dalam biz ni. Untung rugi tu adat la kan..Tapi Alhamdulillah so far still boleh bekap lah mane2 yang patut. Syukur sangat sebab Abah ngan umi terlalu banyak membantu dari segi kewangan. Lagi pun aii xder buat sebarang pinjaman pon, samada TEKUN atau pun Bank. Tak nak lah berhutang kan..nanti lagi susah. Hope sangat lah aii dapat pertahankan cc ni...aii da cuba sedaya upaya nak hidupkan cc ni dan majukan. Semoga Allah mempermudahkan segala hal. amin..amin...xtak kecewakan umi ngan abah...(nanges lagilah)... kalau sebut pasal umi ngan abah memang xtertahan lah mate ni ha...nak bocor jek ishh...(kesat-kesat mate)..huhuhu...

TQ jugak pada @Geng_CC dekat Twitter sebab banyak membantu. Bagi pendapat, nasihat dan idea...maceh yer...korunkkkkk...;p.....(aku creat akaun twitter untuk Gengcc tau heee..kalo der pape masalah ke..idea ke..leh arr tweet heee...)

Ok lah tu jek...

Kthanksbai..

wassalam...


nota comel:senang dengan

kehidupan macam ni..


3 comments:

  1. aku rindu nak keje kat cc.

    kumpul duit la bukak cc sendiri.hehe

    ReplyDelete
  2. adik nak keje cc tp sampai sekarang xde yang panggil suruh kerja..haha

    ReplyDelete
  3. pasni kalau nak gi cc, saya nak gi cc kak ida je la. support kawan2. :-)

    hari tu dah nak gi cc kak ida, tapi segan plak. hehe...

    ReplyDelete

ce citer

Nuffnang