Wednesday, August 6, 2014

Selamat Hari Raya 2014

Bismillah..

Dah lama sangat tak berblog dengan serius.huuu sejak cc dah tutup ni memang jarang dapat online secara bebas.maklumlah siang keje xleh boleh nak online sangat. Nak menaip pon xder masa.balik kerja dah penat memang tak la nak menaip bagai ni.
Raya dah pun masuk minggu kedua. Tak terlambat lagi kot nak ucapkan Selamat Hari Raya kat Korang yang baca blog ni (eh ada ke yg baca? Kah3)
Ni pon taip guna ipad. Jarang jugak guna ipad ni. Almaklumlah internet xder. Dulu blh la internet free kauu bebas. Huuu

Kejap je kan raya tup2 dah masuk 2 minggu. Ada cerita sedih 2 hari sebelum raya.. Erghhh namo lah ingat tp akan diingat jugak. Adesss ok forget it anf forgive it.hummm

Ok lah selamat hari raya dari ku and family


Wassalammm

Nuffnang