Tuesday, November 30, 2010

saya budak sakit

Bismillah....

Today i xbape sehat sangat...bukan tak sehat sangat pon..erk..ok...i tak berapa sehat, tapi macam sehat arr...heeeeeeeeee apeygkomengarutneh??...

So, tadik ke klinik...i dapat no ke 22..heeee tapi lam klinik ade sorang jek lg...so tak lame la i kena tunggu kan.nasib baik lah, selalu kalau i ke klinik kompem berjam2 i kena tunggu walupun private tau.heeee...

Masuk bilik doc terus i cakap..macam biasa doc...hahha doc tu senyum jek..n terus tengok tangan, mata..ooo ptt arr nampak pucat.Ok..PUCAT...pe maknanya?? heee..kurang darah lagi lah tu.Dah lama i tak ke klinik ni..last kalau tak silap i ke KSH di kuantan b4 bulan puasa.hah dah lama tu kan.masa tu pun doc kat sana cakap.. tahap hb darah i still rendah.yang lain2 normal.

Lagi pun ubat yang lama tak sesuai ngan i lah, dia macam buat rasa xsehat jek.Doc cakap dos ubat tu tak sesuai untuk badan i yang kecik molek ni.huhuhu....so tadik, doc suruh i carik ubat kat farmasi.dos yang paling rendah.kat klinik dia xder jual kot.heeeee..doc just bagu ubat untuk kurangkan kadar kuantiti darah yang keluar ehem.. -______-.Tu pun sikit jek, sebb i perlu makan sekerat jek..hahahha...

yang dalam botol tu i beli kat farmasi

Nasib baik pergi farmsi tu ada ubat yang i nak.tadik lepas sarapan kat cc, i telan ubat tu....n till now i tak rase kesan lain macam.So memang sesuai lah ubat tu untuk badan i neh..hurmm susah kot kalau da kecik sangat neh..-______-.Hope sangat ubat kali ni sesuai...xmau arr tanggung risiko loya+pening2 lagi... >.<.

Ok lah..babai...heee

Wallahualam..

Nota comot: da xtahan

sangat baru pergi klinik

Monday, November 29, 2010

Oh! cikgu shida

Bismillah...

HAHAHHA baru jek habis bergelak seorang diri cara perlahan dan sopan hik3 -_-.uOls nak tau sebab apa?sebab baru jek layan utube Cikgu Shida yang Kalau Berpacaran tu untuk kali ke berapa entah.HAHAHHHA...

Actually uOls mesti da kenal dan tahu kan siapa Cikgu Shida atau Teacher Shida ni kan...tak tahu?? ok uols memang ketinggalanbaslah hehehhe...tak tahu uOls boleh cari kat pakcik angkat i eyh...pakcik gugel...taip jek Cikgu Shida..kompem ade..heeee

cikgu shida ala2 maher Zain -_-

Tadik baru terbaca blog aie pasal cikgu ni.hurmmm skang mang betul la apa yang i agak dan i dengar dari kawan my mom.Hari tu umi ada tanya, pernah tak tengok video kat utube sorang cikgu ni sakit jiwa tension sebab banyak sangt belajar/mengajar kot..huhuhuh mula2 tu cam eh..yeke? tapi bila da tengok semua video dia kt utube..yang tanpa rase segan silunya memalukan diri sendri.huhuhu..adesssss...pape pon tak mahulah serkap jarangkan.i ade baca dalam blog ni dan ni..so uOls nilaikan lah sendri...sebab kenapa dia jadik cam tu huhuhu.

Tak tahulah kan, nak kutuk atau nak kesian hurmmmm -_____-

Waallahualam

Nota Comel: makin ramai

yang alami tekanan jiwa

skang ni


Sunday, November 28, 2010

berita sedih dan gembira

Bismillah...

Semalam adalah hari yang berbelah bagi...huhuhu ayat pon da xleh blah kan..hurrmm...Actually semalam merupakan hari pertunangan my kazen Along/Lira di kuantan Pahang.Anak Pak Lang i.Berita yang happy kan..tapi disebalik kehappyan tu ada satu berita yang sedih dan tak terduga.Malam Sabtu(hari jumaatmalam) dapatcall dari pak cik bagitau dua puopu i iaitu sepupu kepada umi meninggal akibat sakit lelah.YaAllah i menmag terkkejut gilew lah kan.Yerlah arwah meninggal tiba-tiba.On the way ke hospital dia meninggal dalam kereta.

Dah serba salah ni...nak balik kg atau pun nak ke majlis tunang my kazen.So, bila da discuss baik2...umi n abah balik kg, i ngan adek adek beradik lain pergi ke rumah my kazen.Sedih sangat bila umi balik dari kg semalam n cerita pasal anak-anak arwah yang masih kecil dan ramai tu.Hurmm..agak macam mana lah kan kehidupan dorang tak ada mak kan.huhuhu.baru minggu lepas i dok borank2 dengan arwah masa majlis kawen kazen kat kampung.

Masa majlis kawen kazen minggu lepas nenek tiri yang meninggal.Semalam plak majlis tunang kazen dua pupu pula yang meninggal.Ya Allah...semoga roh Kak Ani dicucuri Rahmatnya..Amin..majlis pertunangan kita raikan dengan kesederhanaan..yang meninggal tu biarkanlah dia pergi dengan tenangkan...doakan kesejehteraan arwah diSANA...Yang hidup perlu teruskan hidup...


Majlis semlam pun da selesai dengan baik..Alhamdulillah..mybe lgi 6 buln bleh la makan nasi minyak plak..heee..Tahniah buat Lira @Along dan tunangnya hurmm..xsure la plak name ape heee..walopon simple tp tetap voge ok...

meminang time

Along & tunangyer

-

-

-

-

-

-

-


And seperti biasa tak lupa jugak tuan punyer belog ni pon nak tumpang glamer walopon tak glamer langsung mueheheheheh

abaikan orang lain kat belakang tu yer...pokus pada yg pakai baju pink tu jek tau..heee ok muka xtau nk cakap pe...sedih+heppy jadi?? -____-

wassalam...


Nota comot: dah ade 2

kematian dalam masa

1 minggu..huhuhu


Wednesday, November 24, 2010

Batu Api Grad A


Bismillah..

Sejak dua menjak ni makin manjadi2 pulak kes kat alam maya ni kan. Lately i agak bz dengan hal-hal reality jek.Alam2 maya ni xberapa nak amek tahu sangatlah.macam-macam kes berlaku.Sampai melibatkan hal orang lain.Ni da agak melampau2 la kan.Tak mahu lah menunding jari pada sesiapa.Tapi siapa yang makan petai, mulut dialah yang berbau kan.

Pelik bila ada sesetengah manusia tu lebih percaya dan lebih sayangkan orang yang dia kenal beberapa hari dari orang yang dia dah kenal bertahun-tahun.Adakah sebab takut hilangnya seorang kawan atau ada sebab lain? Nilah jadinya bila tak berfikir secara logik dan pandang kehadapan.Ingat, kita ni bukannya selalu berada diatas, esok-esok kita pasti akan dibawah juga. Dunia ni hanya sementara....mengata orang dia yang lebih.Jangan ingat diri kita ni terlalu sempurna sampai orang lain semuanya tak kena. Dan janganlah suka nak menghasut orang lain dan jadi Batu api...

Jangan suka mengata, mengeji orang lain walhal diri sendiri pun jauh lebih buruk, ibarat gajah depan mata tak nampak, kuman seberang laut nampak la pulak kan.Cermin diri dulu sebelum nak mengata, mengutuk orang lain.ukur baju dibadan sendiri.jangan jadik manusia yang suka menikam belakang kawan sendri..Depan bukan main baik.Belakang mengata sakan...

Allah tu Maha Mengetahui, Maha Adil Dan Maha Berkuasa.Yang baik akan dibalas baik, yang jahat pasti akan mendapat balasannya jugak.Tak kira kat dunia atau pun di akhirat.jangan sampai ada yang meludah kelangit..alih2 dia yg terkena balik.Itu hukum Karma namanya..

So, bagi i tak perlu la kita nak mengata, mengutuk seseorang tu kalau kita belum pasti hal itu betul atau tak dan tak tahu hujung pangkalnya. Satu jari kita tunding pada orang, 4 jari lagi akan menunding kearah kita.Fikir2kanlah, se glamer mane pon kita semua tu sementara sahaja.

p/s: entry banyak peribahasa plak kali ni heeeee

Waallhualam


Nota comet: entry bercampur2 dah macam

ABC cendol+ais krim+tapai..-____-


Saturday, November 20, 2010

kebizian melampau.

Bismillah..

Wokeyhh..da 6 hari i kat kampung.pehhh lamakan i cuti...kalau xder pape hal, esok i balik arr sebab nak kena kerja la pulak.Dah lame xberniaga neh...kang akhir bulan i jugak yang sengkek...

Hurmmm.....cuti raya haji + ngan cuti kawen my kazen,Sambut menantu today.Penat + seronok sebab? dapat bergelak hoha hoha dengan kazen2 ngan makcik2 i yang smemangnyer sekepala.heeee...

Dan pagi tadik dapat berita yang nenek tiri i meninggal kat Kl .So, oleh kerana kenduri plak hari juz hantar beberapa wakil lah yang pergi.Termasuk my Atok.huhuhu sian atok i, sedih die.Al-Fatihah buat arwah.

Tadik jugak baru jek lepas buat tahlil untuk arwah.Dah kebetulan nasi+lauk kenduri tadik banyak lagoi trs sambung buat.Penat penat penat....malam ni nak buat tahlil lagi skali,tapiu i da nak balik dah.Umi balik esok..dah lama hoi xkeje ni..Need to work lah...dah lama sangat tak keje mula rase rindu dengan my pc and my customer..heee sengalahko..

wokeyy...saje update blog sebba da lame xupdate heeeeeeeee

k babai...

Nota comel:musim orang kawen

skang ni...


Sunday, November 14, 2010

(Gambar) Khamis, Jumaat & Sabtu Punyer hal.

Bismillah..

Ok lah entry kali ni xmo taip bebanyak sebab tangan i penat + sakit2 sendi(macam orang tua) sebab terlalu bersukaria dan berriangria di gambang waterpark..ngeeee..ok sumpah sakit-sakit badan skang ni tau tak? -_________- berenang2 sangat seronok, tapi lepas tu haaaa tau la sakit sane sini..lenguh kaki sebab terpaksa daki tangga yang tinggi.

First nak ucap congratsss buat my frenz osman ngan wifenyer Leenda sebab da selamat melahirkan baby boy pada hari Khamis 11/11/2010 yang sangat lah cute macam i..eheheh nnti akak eiyda bawak pezen untuk baby yer.Ok perasan mude lah ko -_-

Comel kan..tengok dagu die i jeles -_- hee geget kang

Second tahniah jugak buat my kazen abang Ka @ Kaka yang dah pun selamat bergelar suami kepada isteri beliau yang bernama ape ek..-___- Nana kalau tak silap.Adess i da lupe pulak...heeee.Semalam Sabtu, 13/11/2010 Semoga akan berkekalan dan berbahagia hingga ke akhir hayat Amin....



Tema Merah+Putih sangat Gojes ok


Ok 3rd pulak, Jumaat 12/11/2010 i ade dinner di Gambang Water Park.Company tempat abah kerja yang buat.Sangat Fun. Tema malam tu is One Malaysia.So, kitorang pakai baju formal lah kan.Malam tu pengacaranya ialah Nabil & Kak Engku.Artis yang di jemput Hattan,Farah AF dan Black Mentor...sangat Fun! yerlah.. tahun ni tahun last lah dapat join Annual Dinner Company yang abah keje ni.Sebab abah da nak pencen bulan 12 ni.huhuhu..

Layan jek la gambar kat bawah ni:

One Malaysia Traditional Night
TK Family Annual Dinner 2010
Tioxide (Malaysia) Sdn. Bhd

Nabil & Kak Rngku .gamat ok..lawak giler dorank
Black antara artis malam tu

my Adek2

gedebuusssshhh

see umi n abah seronoknyer dorang kan

Cukup arr kan setakat ni gambar mesti uOls da penat nak tengok heee.Gambar artis Lain, xbape jelas, so xpayah lah letak..hee

eh jap...Lupa ada lagi satu pic i nak tunjuk jap ek....
-


-


-


-


-


-

-


-


-


-

Taaadddaaaaaa xDD


heee..me n my sistah..
Nota Comel: sangat penat tapi seronok..
esok start cuti raya haji..
yeeeehooo

Thursday, November 11, 2010

Apa aii suka dan tak suka? korang suka??

Bismillah...

Hahahaha sila gelak baca tajuk tu, entahapapaentah lah kan i ni.Tajuk memang selalu je blurr tak tau nak tulis apa.yer lah, dah taip entry dulu baru fikir tajuknyer..ngaaaaa...


Uols tau apa yang i suka dan apa ayang i tak suka? alah, uOls pun mesti ada something yang uOls suka buat dan xsuka (ok dah, ayat berulang2 pening ok)

Yang SUKA
1) I sangat suka beronline dari layan tv.Sampai adik i pernaha cakap ko ni agak-agak akalu xder la internet satu hari boleh jadi gile eyh? ok kejam sangat.Koaja lah tu wahai adikku..sila minta maaf..ngeeee..tapi memang betul pon -_______-

2) sangat suka kan benda yang berkaler PINK.Tak kisaha pa-apa pun janji PINK i memang suka.pantang nampak something kaler pink mesti i teruja gitew.(tapi agak2 haiwan yang hok hok tu kaler PINK i suke ke?TAK OK!! HARAMMMM )

3) Walaupun umur i ni boleh dikatakan remaja tua (hahahhampess) tapi jiwa i tetap muda lemaja ok.I suke ikut trend2 remaja skang..heee contoh pakai baju/selendang.Ala2 budak uni gitew xD

4) I paling minat lelaki JAMBU auuwww...JAMBU ok bukan yang auuwww..nyaahhh..heeee sebab lelaki JAMBU ni sejuk mato den memandangnyo...putih, hensem, kiut auwwwlagiii...wink3

6) Suka betul-betulkan tudung.Walaupun tudung tu da nampak sangat ok.Tapi dah jadi macam tabiatburuk. Suka letak tangan atas kepala pastu kepit-kepit tudung hahahha.janganlah uOls pelik pula kalau2 terjumpe ngan i ke tengok tangan salu jek baiki tudung, ngeh3

5) Suka berangan.nak2 waktu nak tidur, lending baikkk punya atas katil pastu hurrmmmm lalalala berangan.ha..jangan fikir bebukan ok..i suke lah berangan kawen ngan Fahrin ke..muahahahah gilemeroyan lah ko.

6) Lagi satu, i suka maen game tau.Tapi bukn game yang heavy2 ok..i suke layan game2 dekat facebook..semua game lam tu i layan,Berhari-hari main sampai naik bosan..skang giler ngan game Mall World kat fb...macamkanakkanakriang...i jugak suka layan game budak2..cam cooking games ke, dressing games ke.hek3 xD

Yang Tak Suka

1) Yang paling tak suka,benci dan jijik dengan LIPAS...eeuuuwww.Busuk ok..pastu merayap2 dah la kaler hitam..buruk! ish xbaik kutuk makhluk Allah tu kan.Tapi seyesli i boleh pitam dan berlari lintang pukang kalau nampak LIPAS. -_______-'

2) Tak suka orang yang banyak tanya.lepas tanya tanya lagi.Penat ok nak jawab.nak2 kalau i pun lom tau jawapan dia dia dah tanyer..ahahha macam tgk tv ngan my bro ni memang banyak tanya tak hengat...poklajulaju kang ngeeee

3) Tak suka nak berjalan sorang-sorang.walhal ke toilet sekalipun.Time kerja ni, nk g beli makanan pun i berkira-kira. Bukan apa, i rase cam jakun jalan sorang.I need teman ok..gwewdikkk

4) Kalau bab makan, i bedal semua.tapi i xsuka budu,tempoyak,cencalok,sambal belacan dan yang sewaktu dengannya lah.Kenapa? entah.

5) Yang ni pelik kot.Sebab i xsuke bergayut kat phone lama-lama (kalau der yangh call cakap lama-lama i akan cakap ok lah umi panggil heee) jahatgilerkanaku dan jugak tak suka nak top4 myhandphone dan jugak tak suka nak bermsg2 lama2..heeeeeeeeeeeeeee

ada yang sama tak ngan i?? heeeeeeeeeee kalau ada jom kita geng...ngeee

k babai..

Nota comey : suka taip laju-laju sampai

berlambak typo -____-


Monday, November 8, 2010

Bulan NOvember bulan kesibukkan


Bismillah...

Huawaarrgghhh hari yang sejuk, dingin dan mendung.Hujan tak pun, ni la kan bila masuk je bulan Nov musim tengkujuh akan tiba.Tapi tahun ni macam awal la pulak kan, biasanya bulan Dis br mula hujan banjir pe semua.

Hari Jumaat lepas ke rumah my sis kat Mersing Johor, Oleh kerana my sis tu mengajar dan tinggal di kawasan pedalaman aka Felda, so line untuk broadband memang xder langsung.thats way lah i tak boleh nk online dengan sukahatinya. Tapi ok gak, sebab time tu i just nak berjimba-jimba dengan anak-anak buah kesayangan jek.Online bila-bila pun boleh.Ok, dah pun terubat rindu dekat my anak-anak buah, caca n aqis.Semalam masa nak balik, aqis siap nangis sebab nak ikut kitorang balik..huhu agak tacing disitu.Tapi xpe, InsyaAllah Raya Haji nanti dorang akan balik kg...

Bulan Nov ni merupakan bulan yang agak bz lah untuk i, dan bulan yang mungkin merugikan sedikit.Banyak kali i bercuti, sebab bulan ni banyak pula program masa cuti jumaat ngan sabtu.This week i ke Mersing umah k.long, next week mybe ade dinner dekat Gambang Waterpark, lepas tu minggu lg sekali isnin malam i da balik kg, sebb rabu Raya Haji kan.

Ambik cuti awal nak bl barang-barang untuk Raya Haji, memang family i tetiap tahun akan wat korban dan masak-ramai-ramai. Sabtu pula kazen ku kawen dan minggu terakhir bulan Nov pulak My kazen anak pak lang nak bertunang..pehh..tengok..penuh jadual ok..

Lepas tu..baru la i pikir nak ke rumah kak Ngah kat Puchong pulak.Hope dapat lah pegi rumah dia.Dah lama tak pergi ni.Cam ni la i, last2 year baru nak kesana sini.Masa awal2 tahun hari tu banyak hal pulak.I selalu jek tak sehat.

So, bulan NOV bulan yang agak bz dengan urusan family....ramai pulak kazen2 aku yang kawen dan bertunang tahun ni..tahniah buat dorang semua.


Nota Comel: Line internet

pulak buat hal hari ni

slow nak mati..

grrrr geram...



Thursday, November 4, 2010

Pengalaman banjir

Bismillah..

Wah...skang da masuk musim hujan..cepat la pula kan, selalunya musim hujan ni dalam bulan 12 baru datang.Tapi kali ni di daerah utara yang paling teruk dilanda banjir.Kedah dengan Perlis..habis lah rosak segala sawah bendang yang menghijau -_-

Uols ada pengalaman main banjir tak? atau pun rumah or negeri tempat uOls tinggal ke, pernah tak di timpa banjir? banjir besar ke kecik ke xkisah arr kan janjinyer dipanggil banjir.Ada yang cakap wahh best nya hujan lebat..banjir boleh main air..tu bagi uOls yang tak tau macam mana rasanya orang yang terkena bencana ni.Kalau bagi yang da terkena taulah betapa seksanya hidup kan.uOls nak ke bersesak2 dalam pusat banjir? rumah uOls habis rosak,harta benda rosak,xboleh bekerja, makan apa yang ada tak kurang juga sampai ada yang terkorban.

I pernah rasa pengalaman banjir ni kalau tak silap dalam beberapa tahun yang lepas.Masa tu i sakit xboleh berjalan,Sangat susah la time tu.Terpaksa tumpang rumah sedara.Naseb baik la dia ada n tinggal kat rumah yang tinggi.Masa tu, umi, abah, adek2 dan akak2 semua bertungkus lumus selamatkan barang2 yang boleh diselamatkan.Walaupun banjir tak la sedalam mana, tapi kesan selepas banjir tu memang la memenatkan.

motif pic? pikir la sendri hik

Segala sampah sarap, kesan kekotoran air,melekat2 dekat dinding rumah.Perlu disental,di cuci bersih lepastu buang barang yang rosak, susun balik barang yang diangkat sangatpenatok...lepas banjir semua demam, sakit-sakit urat.huhuhu..dan bagi i banjir bukan benda seronok. Tapi semua tu dugaan dari Allah untuk kita umatnya kan.So kena lah terima dan redha.Dugaan kecil aje tu.Kita mampu menghadapinya InsyaALLAH..

Dan setiap tahun bila tibanya musim hujan, tengkujuh ni my mom la orang paling risau.Yerla mana la tau kot2 terkena banjir lagi..huhhu mintak dijauhkan...Amin..

Hope pada mangsa2 banjir di perlis Dan Kedah, banyak2 kan bersabar yer.Begitu juga dengan mangsa di Terengganu (negeri i) dan kelantan.diharapkan semua ni akan cepat reda...

Jangan cepat mengeluh..panas kita mengeluh, hujan pun kita mengeluh.So bersyukur dengan apa sahaja yang Allah kurniakan..

Waallahualam..

nota comel:

dengar citer kat

Johor panas terik ek..



Wednesday, November 3, 2010

pipiku dah chubby gara-gara gusiku bengkak

Bismillah..

Abaikan tajuk yang panjang tu..lately mang da jadi hobi buat tajuk panjang2 -___________-

pic cilok dr google

Huawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(..sedih ni tau..sebab sakit tau tak?? pipi i skang da bengkak cam kena tumbuk sajok..huhuhu...actually i sakit gusi lah.Tapi tak la sakit sangat, tak ada pulak rasa berdentut nyut nyut...cuma gusi ni bengkak kat dalam, so dengan secara autonyer membuatkan pipi i gelembung sesangat.kalau tekan memang sakit.Sila reffer pic poyo dibawah...0_0

muka pucat giler today...selekeh

Abaikan semyuman sinis aka tak eklas langsung dari i..hohoho..tu nampak yg i bulat tu (tak nampak pendek umo) heks..kidding..tu la bengkeknyers...xbape nmpk kn..tp kalau i tengok cermin..seakan2 senget my muke.. >.<'

Gigi ni memang dah lame kot nak kena cabut, tapi tapi i tak berani lah =.=' bukan takut atau gerun aka seram ke hape...cuma i takut jek (ceh alasan lah ko) -_-. lepas ni, i memang nak g cabut jugak arr..sebab last week adik i da pegi cabut bukan gigi tau tapi lebihan gusi.ayook..i pun tak tau lah macam mana rupa dia.Tapi adek i cakap tak sakit masa cabut tu...dulu b4 cabut mang arr sakit.Satu apa kerja pon xleh nak buat...mood dowh..selekeh ok.

Kos nak cabut/rawatan gigi ni memang mahal la kan, ubat aje da 30+ tak lagi cabut.maunyer RM 50 ketas lah kot.xpe arr janji kesakitan macam nak mati tu hilang..lega sesangat!!

Ok, jujum kita g cabut gigi yer...jangan takut TAK SAKIT PON!!(kata-kata semangat untuk diri sendiri)

ok babai..

Nota comot:sapa yang

bercita-cita

mau jadik doc gigi? =.='

Monday, November 1, 2010

bila da bosan ni lah jadinyer

Bismillah...

Bapak panjang kot tajuk -_-

Bosan..nak tau apa hobi kite bila kite bosan tak? nak?? tak nak?? ala.. nak la..pelis22....ok dah gewdikx nak mati ok..stop it!! T______T

Ni la jadinyer bila bosan, yer la..kalau boleh i nak mase keje ni di fuuly dengan kerja sahaja opk..sebab i memang suka buat kerha..lalalalalla rajin kan...wekk..muntasss..

Hobi i time bosan adalah men godek-godek my henpon..ala..tau la gune satio kan..hoho bukan nk berlagak auww...T_T.yerla..nak guna dslr mano den mampu...ade satio pon da kire syukran sesangat dah..Alhamdulillah...Amin...

camera satio ni 12.1mp..so leh kira cam pro la jugak kan?? sila angguk kepala skang.. 0_0..

Tangan ni mang gatal la dok klik--klik..amek gambo. tengok2 koleksi gwe..ekeke

Tapi tapi tapi...i xpandai nak ambek gambar syantek2..siyes cakap.Tengok arr gambar2 atas tu semuanyer same jek kan....i ngah godek-godek lagi ni cam ner nak amek gambar secara pro n canteks..cam org lain..huhuuh...

Semua pic tu i just guna satu funtion sahaja ok..normal punyer..yang panorama sumpah xreti nk amek..sebab ade 3 stepkn..T_T ok i tau i kuno aka jakun lagi..

k babai.


Nota Comel: xder nota comey
sebb xder yg comey.. pon T-T


Nuffnang