Wednesday, August 31, 2016

Merdeka

Happy Merdeka Day Malaysia!
dah 59 tahun kita Merdeka, tapi MERDEKA KAH kita? tepuk dada tanya akal. fikir.Adakah kita betul2 tidak dijajah lagi?

Salam Merdeka

xoxo

31082016
10 PM

Tuesday, August 23, 2016

Hampir dua tahun

Bismillah..

 Dah hampir dua tahun aku tak bukak blog ni.Bukan setakat berhabuk tapi dah bersawang da naik hantu .
Sekarang baru rasa nak buka blog ni.Tak tahu nak taip apa.
Nanti bila rajin dan ada kelapangan akan daku sambung berblog kembali.kena asah balik skill nak edit blog ni.Dah banyak lupa. nasib la url blog ni tidak kulupa heeee,


k lah sayonara

xoxo

eiyda mohd 

Nuffnang