Saturday, July 21, 2012

Ahlan wa Sahlan Ya Ramdhan

Bismillah..

Alhamdulillah, bersyukur kehadrat Ilahi kerana masih lagi memberi kesempatan kepada kita untuk menjalankan kewajipan berpuasa pada Bulan Ramdhan yang mulia pada tahun ini.Syukur.. Semoga Ramadhan kali ini bukan Ramadhan yang terakhir bagi. kita InsyaAllah.. :)

Thursday, July 5, 2012

La Tahzan

Bismillah.


Salam Nisfu Syaaban... ;)

Buku lama telah diangkat oleh Allah dan bermula buku baru hari ni. semoga buku baru akan banyak  kebaikan dari buku lama.. 

Ya Allah perihalaralah aku, permudahkanlah perjalanan hidupku. Jika ini yang tertuilis untukku, aku redha Ya Allah.. Kau kuatkanlah hati ku ini... Kau tabahkanlah hati ku.. Kau bimbinglah aku kejalanmu Ya Allah..

Hanya PadaMu aku meminta Ya Allah..

Allahurabbi.. 


La Tahzan Innallaha Ma'ana

"Dan Janganlah Kamu Bersikap Lemah Dan Janganlah Pula Kamu Bersedih Hati Padahal Kamulah Orang-orang Yang Paling Darjatnya Jika Kamu Orang-Orang Yang Beriman"

Wednesday, July 4, 2012

#34 Wordless Wednesday - someOne

Bismillah..

;)

Tuesday, July 3, 2012

Video Pre Wedding Irma Hasmie & Redza Syah

 

Bismillah...

Tadi masa jalan-jalan (wah jalan2 katanya) hahahah masa dok cari2 video2 best kat utube jumpa video terbaru ni...  pasal Pre Wedding Irma Hasmi & redza Shah.. sangat sweet like sugar glider hokeyy.. hehehhe... 

Jom tgk.. alolol sweeetnya..sweetnyaasweetnyaaaaaaa (veranganzzz)

cantik sangat wajah Irma sekarang.. suci, bersih berseri-seri bercahaya.. Alhamdilillah sejak dia  mula bertudung ni...jumpa jodoh pun dekat Tanah Suci... seronok kan.. Redza ni pun hensem sangat... senyuman manis.. memang sesuai la dorang kan.. bagai pinang di belah dua... Semoga jodoh berkekalan hingga ke syurga,,, Amin...

 

Monday, July 2, 2012

Berakhir Sudah Demam EURO 2012 SPAIN CHAMPION

Bismillah..

Ha.. finally deman EURO 2012 da pon berakhir, so dah xder la kan yang mengantuk time gi sekolah, time g kerja kan... hurmmmm..
Semalam Final Spain vs Italy... oleh sebab da Final, so dengan senang hati aku bagi lah kebenaran kat adek ku yang bongsu berjaga tengok bola walopon dia kn g sekolah esok tu.. xpe laa.. kalau aku tak bagi pun dia tetap gak nak tengok. lagi pun kebetulan ummi ngan abah xder, balik kg. So memang nasi lemak lauk telo mata dia la kan... xder orang nak bebel kat dia kan.Akau malas nak bebel sangat, dia da besar janji time nk kejut dia g skolah tu dia tak liat nak bangun. kalau tak memang aku jeritttttttttttttttt kekuat.. hahahha.. walopon aku ni kecik, tapi suara aku kuat tahu... *pasang mic* 

Adek2  aku semua sokong Spain, aku pun. sebab? entah sebab ramai yang cakap Spain hebat.. so aku sokong jugak arr.. aku bukan peminat bola ok... aku sokong pasukan yang menang.. keh2.. lalang beteii..

Oklah. Spain telah membelasah kaw2 pasukan Italy dengan 4-0...  so Congrats lah buat Pasukan Spain dan jugak buat penyokong2 Spain.  suka la tu.. so hope korang xder kena Monday blues bagai hari ok.. mengantuk tu korang punya pasal la an. heeee.

Piala EURO 2012 milik Spain..

ok dah. habis demam bola.. now time tu bersipa sedia untuk menyambut Bulan Ramadhan yang tinggal lebih kurang 19 hari sahaja lagi...

OK babai..

Nuffnang